ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak


Lorentzstraat 1b 6716 AD Ede
0318693078 Klik om te bellen

Over ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak

ZOO&ZO (voorheen 't Guppy) is de grootste, meest complete en verrassende dierenspeciaalzaak voor dierenliefhebbers door heel Nederland. De verschillende specialismen, het rijke assortiment en de diverse leuke activiteiten zorgen ervoor dat een bezoek aan ZOO&ZO een ultieme belevenis is. Of je nu kattenvoer nodig hebt, bijzondere vissen in de aquaria wilt ontdekken, een hondenriem koopt of met jouw kinderen de konijnen aait, bij ZOO&ZO kan het allemaal!

Op de hengelsportafdeling kun je altijd de juiste dobber vinden en wissel je verhalen uit met andere visliefhebbers. En vergeet onze prachtige nieuwe paardensportafdeling niet waar je alles kunt vinden voor dier en ruiter. Bij ZOO&ZO is zoveel meer te beleven!

In totaal hebben wij 5000m2 aan winkelvloeroppervlakte met 11 verschillende afdelingen (hond, kat, knaagdier, vogel, vee, aquarium, terrarium, vijver, outdoor, paardensport en hengelsport): een ware oase voor dierenliefhebbers. Ook zit dierenartsenpraktijk De Klomp in ons pand gevestigd waar je meteen een bezoekje aan kunt brengen met jouw huisdier.

In onze sfeervolle lunchroom "Lorentzo" kun je lekker genieten van een kopje koffie en iets lekkers of een stevigere lunch tijdens het shoppen. Op de kaart tref je naast verschillende soorten koffie, thee en frisdrank ook de lekkerste broodjes, soepen en salades aan. 

Bestel je je producten liever online? Ook dat kan! Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis.   

Foto's

Buitenkant Pand

ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak in het kort

Verkoop van artikelen voor

Hengelsport
Honden / katten
Kleindieren
Landbouwhuisdieren
Paarden
Pluimvee
Reptielen
Vissen
Vogels

Verkoop van dieren

Kleindieren
Pluimvee
Reptielen
Vissen
Vogels

Dierenapotheek

Ja

Bezorging aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak


Lorentzstraat 1b 6716 AD Ede
0318693078 Klik om te bellen