xlpetshop


Campstede 50 6983 HJ Doesburg

Over xlpetshop

Wie ben ik?

Mijn naam is Bart, geboren en opgegroeid in Doesburg. Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. Ik ben 21 jaar oud en opgegroeid met een hond en sinds een half jaar ook een nieuwe hond die volledig van mij is. Het trainen en trucjes leren bij een hond is toch het leukste wat er is? 

Wat is XLPetshop?

xlpetshop.nl is een online dierenwinkel met meer dan 16000 producten voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden, terraria en apotheekproducten. Daarmee hebben wij alles voor uw huisdier! 

Hoe is XLPetshop ontstaan?

Waarom ben ik met xlpetshop begonnen?
Gedurende je leven denk je vaak na wat je later wilt doen. Het ideale beeld is een combinatie van iets waar je goed in bent en iets wat je leuk vindt. Daar ben ik over na gaan denken. Mijn kracht ligt online, bezig zijn met webshops bouwen en multimedia.

De combinatie van de wil om te ondernemen, een vader die vaak bij dierenspeciaalzaken en tuincentra over de vloer komt en de liefde voor dieren heeft geleid tot de start van xlpetshop.nl

Hoe leuk zou het zijn om hier mijn levenswerk van te maken en andere huisdieren blij te maken met een product van mijn webshop!

Voordelen van XLPetshop

Bestellingen voor 16:00 besteld worden dezelfde dag nog verwerkt! Betalingen met PayPal, creditcard en iDeal! 

Alles voor uw huisdier. Bij xlpetshop.nl

Foto's

xlpetshop in het kort

Verkoop van artikelen voor

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Paarden
Reptielen
Vissen
Vogels

Dierenapotheek

Ja

Bezorging aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

xlpetshop


Campstede 50 6983 HJ Doesburg