Terug

Ionisatoren luchtreiniger bij allergie?

Sabrina

Beste,

 

Ik heb een dochtertje van net 3 en die blijkt zeer allergisch te zijn voor onze 2 katten. Nu hebben wij een luchtreiniger staan met hepa filter van ionizer.nl en dit werkt geweldig. Mijn dochtertje heeft eigelijk 0,0 last van haar allergie of dit nou door de ionisator of het hepa filter komt durf ik niet te zeggen.

 

Mijn vraag is of er mensen zijn die ervaring hebben met een stofzuigers met HEPA filter (vind ze nog erg duur) en of dit nog iets toevoegd aan de werking van de luchtreiniger?

 

Alvast bedank,

 

Sabrina


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dat het apparaat goed werkt komt omdat ze elkaar aanvullen, de ionisator maakt de stofdeeltjes negatief waardoor ze neerslaan op de positief geladen hepa filter, waardoor een dubbele werking ontstaat.

Dit is misschien ook iets voor u, www.ecolamp.eu  en is verkrijgbaar bij de betere dieren speciaalzaak.

 

Met vriendelijke groet.

DISCUS Boulevard zuid.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dit komt door de combinatie van de ionisator en het HEPA filter. Doordat de XJ-3800 luchtreiniger de lucht aktief aanzuigt zal het HEPA filter een groot gedeelte van de schadelijke deeltjes vasthouden waardoor er minder in de lucht blijft en de ionisator beter zijn werk doet.

 

Een stofzuiger met HEPA filter is een goede aanvulling op de luchtreiniger echter is met een gewone stofzuiger en de XJ-3800 een prima luchtkwaliteit te realiseren.