Van Oosten


Groningerstraat 15 9401 BG Assen
0592-421590 Klik om te bellen

Over Van Oosten

Aquarium/terrarium speciaalzaak Van Oosten in Assen, voor al uw vissen en reptielen. Tevens hengelsport.

Is het houden van een zee/tropisch aquarium of een terrarium ook uw passie? Dan zit u bij ons goed. Door onze jaren lange ervaring kunt u bij ons een goede service en een eerlijk en deskundig advies verwachten. Wij kunnen u alles bieden wat u zich maar kunt voorstellen op het gebied van tropische vissen, zeewater vissen, vijvervissen, reptielen en toebehoren. Dit alles in een sfeervol ingerichte winkel van ruim 250 m2. 

Ook voor degene die fervent sportvisser en / of recreatief hengelsporter is, is bij ons op het juiste adres. Bent u beginnend hengelsporter of wilt u gewoon graag wat advies, dat is geen probleem wij helpen u graag. Van hengels compleet gebruiksklaar maken, advies over samenstelling van lokvoer tot aan de beste visplekjes, aan ervaring en kunde bij ons geen gebrek.

Wij werken samen met meerdere hengelsportverenigingen, hierdoor hebben wij o.a. de meest gewilde en gebruikelijke spullen op voorraad. Wilt u bij een vereniging of wilt u wel eens mee doen aan viswedstrijden? Wij kunnen u met het voor u meest geschikte vereniging in contact brengen. 

Van Oosten in het kort

Verkoop van artikelen voor

Hengelsport
Overig
Reptielen
Vissen

Verkoop van dieren

Kleindieren
Overig
Reptielen
Vissen
Vogels

Bezorging aan huis

Ja

Onze locatie

Van Oosten


Groningerstraat 15 9401 BG Assen
0592-421590 Klik om te bellen