sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Amaliastein 142
    4133 HD Vianen
  • 06-43172896
  • Website

Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens & dier

Botanisch in Balans - natuurproducten voor mens en dier

Botanisch in Balans is specialist in Bach bloesem remedies, Aromatherapie en fytotherapie. Op maat gemaakte natuurlijke verzorgingsproducten, vlo en teek middelen en voedingssupplementen voor honden, katten, paarden en mensen. 

Bestellingen kun je doorgeven via de email: info @ botanischinbalans.nl 

Verzendvrij vanaf € 45,00 binnen NL en € 60,00 voor BE.

Verkooppunt Vianen

Botanisch in Balans is verkooppunt van natuurlijke hondenvoeding, kattenvoeding en frettenvoeding in Vianen en omstreken; biologisch DARF KVV, Alroda Puur, Meat4Dogs, MediPetfood, Bandit Diervoeding Eko vers vlees voeding, Dogmeat KVV en BARF, VOL bio brokken, biologische houdbare worsten en natuurlijke snacks.
Je kunt bij ons terecht voor speciaal dieetvoer en voedingsadvies voor de hond, kat of fret. Diepvriesvoeding kan alleen afgehaald worden. Op slechts 5 minuten afstand is plas Middelwaard gelegen, een uniek losloopgebied voor je hond. 

Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens en dier

Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens & dier is gevestigd in de wijk Amaliastein Vianen. Je kunt hier terecht voor TCM Acupressuur en Tuina massagetherapie, Bach bloesem- en Aromatherapie, Kruidengeneeskunde, Voedingsadvies en het Refresh your Body wandelprogramma.

De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging CAT en voldoet aan de Wkkgz.


Foto's van Botanisch in Balans holistische praktijk voor mens & dierBotanisch in Balans holistische praktijk voor mens & dier in het kort

Bezorging aan huis:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Verkoop van artikelen voor

  • Honden / katten
  • Overig
  • Paarden

Dierenapotheek:

Ja

Online bestellen:

Ja